Haukkamäen motocrossrata

Noin 3 km:n päässä on Sulkavan moottorikerhon ylläpitämä rata-alue, jossa sijaitsee motocrossrata, endurolenkki (3 km) ja lastenrata.  Radat ja reitit on suunniteltu niin, että myös harrastelijat voivat nauttia ajamisesta.

Motocrossradan ja enduroreitin käyttö maksaa 15€/päivä, kerhon jäseniltä 1+€/päivä. Lastenrata on ilmainen.

Tarkemmat tiedot ja maksuohjeet  www.sulkavanmoottorikerho.net

 

Töppövillan vaellustalli

24 km:n päässä Rantasalmella on mahdollisuus kokea luontoelämys islanninhevosen selästä käsin. Tarjolla on 1-6 h retkiä läheiseen maastoon. Hevoset ovat kilttejä, rauhallisia, työhönsä koulutettuja ja soveltuvat lapsista aikuisiin yhtä hyvin kokeineille kuin aloittelevillekin ratsastajille.

Hinnat alkaen 30€/hlö. Minimiryhmä on 1 hlö.

Lisätietoja www.toppovilla.omasivu.fi, puhelin  044 071 1495

 

Risteilyt

Koe Saimaa ja lähde risteilylle joko Savonlinnan kaupungin ympäri tai saaristoon. Lähdöt Savonlinnasta päivittäin 1,5 h välein.

Hinnat 7€/lapset, 15€/aikuiset, 12€/eläkeläiset ja opiskelijat.

Lue lisää   www.savonlinnaristeilyt.fi

 

Seikkailubussi

ilaa seikkailubussi mökin pihaan ja lähde matkaan. Arto tekee 6 tunnin Sinulle (1-8 hlöä) räätälöidyn reissun ympäristöön. Retken perushinta on 320€/ryhmä ja siihen on mahdollista sisällyttää esim. luontoruokailu (30€/ryhmä) tai tunnin melonta (30€/ryhmä) matkan varrella.

Lue lisää www.lakelandgte.fi

 

Oravareitti

57 km pitkä (Juva-Sulkava) melontareitti, jonka taukopaikoista yksi sijaitsee noin 5 km:n päässä. Kanoottien vuokraukset ja kuljetukset onnistuvat kätevästi Sulkavan Oravanpesien kautta.

Lisätietoa  www.oravanpesat.fi

 

Tuohityökurssit

Jos sinua kiinnostavat käsityöt ja perinteet, niin varaa aikaa 2-3 tuntia ja tee mestareiden opastuksella itsellesi omin käsin  tuohityö. Vieno ja Tauno Teittinen ovat sulkavalaisia tuohityön taitajia, joiden palkintohyllystä löytyy useita SM-mitaleja. Taitojesi mukaan räätälöidyllä lyhytkurssilla teet valmiista tarpeista itse pienen tuohituotteen. Minimiryhmäkoko 3 henkilöä.

Kurssin hinta 20 e/hlö (sisältää materiaalin). Ota reippaasti yhteyttä!

Lisätietoja www.tuohesta.net, puhelin 040 564 7620 (Tauno Teittinen)

 

Tekemistä ja tarinoita Sulkavalta: www.visitsulkava.fi

Tekemistä Saimaan alueella: www.visitsaimaa.fi

Sulkavan kunta: www.sulkava.fi/matkailu

Tapahtumia Sulkavalla: tapahtumat.sulkava.fi


-->